fbpx
DeFish Meniu

Retete & Produse
 

Despre noi

SERPICO TRADING

Povestea DeFish

Povestea DeFish a inceput in anul 2010, cand brandul a luat nastere, introducand pe piata primele produse din portofoliu, anume crocantii si savurosii clesti naturali de crab pane, dar si crochetele irezistibile fish fingers de peste alb. Din acel an, brandul a avut o continuitate in plan ascendent, iar portofoliul DeFish a beneficiat de o largire constanta, insumand, in prezent, peste 30 de SKU-uri, atat produse congelate, cat si produse ambientale.
Deoarece dezvoltarea brandului DeFish are la baza atentia si orientarea spre satisfacerea clientului, MISIUNEA noastra este aceea de a aduce pe mesele tuturor produse sigure, de cea mai buna calitate, cat mai sanatoase si accesibile.
VIZIUNEA noastra este de a avea performante de top, prin intermediul unei dezvoltari sustenabile, aducand un aport pozitiv de calitate asupra societatii si mediului inconjurator.

Ne bucuram de o recunoastere a pioneratului in categoria de congelate prin introducerea pe piata a produselor super-premium, precum cele din gama DeFish Gourmet.

DEFISH ESTE PREZENT SI IN LANTURILE MARILOR RETAILERI: