fbpx
DeFish Meniu

Retete & Produse

Archive

Paella cu creveți Ingrediente: 5-6 creveți argentinieni DeFish 300g orez cu bob rotund 1 ardei roșu 1 ceapă 1/2 morcov 2 căței usturoi Câteva fire de șofran Supă de pui sau stock de creveți 20 ml zeamă de lămâie 30g pătrunjel tocat Ulei de floarea soarelui Sare Piper     Mod de preparare: Se pregătește o tigaie mare în care se pune la...

Risotto cu creveți și șofran Ingrediente: 5-6 creveți argentinieni DeFish 250g orez pentru risotto 1 ceapă medie tocată mărunt 2 căței usturoi Câteva fire de șofran 50g unt 50g parmezan ras 150 ml vin alb Sare Piper   Mod de preparare: Se decojesc și se toacă mărunt ceapa și usturoiul iar, între timp, într-o tigaie mare se încinge uleiul...

Creveți pane cu sos grecesc Ingrediente: 5-6 creveți argentinieni DeFish 3-4 ouă 200g iaurt grecesc 1 castravete 2 căței de usturoi 30g mărar 20ml ulei măsline Olitalia Făină Pesmet Ulei de floarea soarelui Sare Piper   Mod de preparare: Se decortichează creveții, apoi se condimentează cu sare și piper, după care se învelesc pe rând în făină, ou și pesmet, în...

Ingrediente: 500 gr creveți 250 gr paste 3 căței de usturoi mărunțiți 2-3 linguri ulei de măsline ½ de ardei iute tocat 1 lingură de unt Zeama de la o lămâie Sare piper Mod de preparare: Se pun uleiul, untul, usturoiul și ardeiul iute într-o tigaie. În paralel se pun creveții într-o tigaie stropită cu ulei....

Ingrediente: 300 grame de cozi de creveți 1 avocado 1/2 lămâie 1 grapefruit sare și piper după gust ulei de măsline rozmarin Mod de preparare: Se curăță usturoiul și se toacă mărunt. Se încinge uleiul și se rumenesc creveții 3-4 minute. Se curăță avocado și se taie cubulețe. Se curăță grapefruitul ți se taie bucăți. Se pun ingredientele...

Ingrediente: 500 gr creveți 250 gr paste 3 căței de usturoi mărunțiți 2-3 linguri ulei de măsline ½ de ardei iute tocat O conservă pulpă de roșii 1 lingură de unt zeama de la o lămâie sare piper, după gust Mod de preparare: Se pun uleiul, untul, usturoiul și ardeiul iute într-o tigaie. În paralel se pun...