Somonul e una dintre primele idei care ne vin în minte când vine vorba de o masă
ușoară, sățioasă, dar și simplu de preparat.
Fileurile de somon norvegian DeFish (Salmo salar) rămân fragede și gustoase
indiferent de modalitatea in care sunt preparate: la cuptor, in tigaie sau pe grătar.
Congelat rapid pentru a-si mentine intacte toate proprietatile si datorita modului in
care este portionat – 4 fileuri de 100 g – somonul DeFish este usor de preparat si de
depozitat. Tai o bucata sau doua, le gatesti si restul le mentii la congelator in
ambalajul original.
Somonul norvegian este bogat in acizi grasi Omega 3 si proteine. Corpul nu
produce acesti acizi grasi si trebuie preluati, in mod regulat, din alimentatie. Fiind
bogat in proteine ajuta de asemenea in procesul de activare metabolism si este
recomandat pentru cei care sunt la dieta.
Voinea Ioana –
Porții perfecte pentru pitica mea de 2 ani și un gust extraordinar de bun.