fbpx
DeFish Meniu

Retete & Produse

Archive

Frigarui de somon cu legume și rodie Ingrediente: 200g somon DeFish 50ml ulei de măsline Olitalia 1 rodie Coaja de la 1 lămâie Sucul de la ½ lămâie 300g cuscus 2 zucchini 2-3 frunze de mentă Sare Piper   Mod de preparare: Se încinge cuptorul la 180 de grade Celsius și se așează somonul uns cu uleiul de măsline...

Burger de somon Ingrediente: 1 chiflă 1 burger somon DeFish 1 foaie de salată 2 felii de roșii 1 ceapă roșie 100g iaurt grecesc 20g capere 1 castravete murat 50g maioneză 200g cartofi cips Ulei de floarea soarelui   Mod de preparare: Se prepară în robotul de bucătărie un sos din castraveții murați, capere și iaurtul grecesc care se amestecă...

Somon cu portocale Ingrediente: 200g file somon DeFish 10ml ulei de măsline Olitalia 30g unt 1 portocală 35ml miere 4 căței de usturoi 1 morcov 1 zuccini Sos de soia Sare Piper     Mod de preparare: Se încinge amestecul de unt și ulei într-o tigaie la foc mediu-mare. Se prăjește somonul cu pielea în sus timp de 3-4 minute. Se...

Paella cu creveți Ingrediente: 5-6 creveți argentinieni DeFish 300g orez cu bob rotund 1 ardei roșu 1 ceapă 1/2 morcov 2 căței usturoi Câteva fire de șofran Supă de pui sau stock de creveți 20 ml zeamă de lămâie 30g pătrunjel tocat Ulei de floarea soarelui Sare Piper     Mod de preparare: Se pregătește o tigaie mare în care se pune la...

File de somon cu alune Ingrediente: 250g somon DeFish 50g muștar Dijon 100g alune mărunțite Sare Piper   Mod de preparare: Se condimentează bine somonul cu sare și piper apoi se unge cu muștar Dijon. Se aplică crusta de alune mărunțite, fiind porționată bine pe întreaga suprafață a peștelui și se aranjează pe o tavă...

File de cod cu linte și roșii Ingrediente: 200g file de cod DeFish 1 pachet mare de busuioc, numai frunze 4 căței de usturoi 25 g nuci de pin 1 lămâie 50 ml ulei de măsline Olitalia 2 ardei iute roșii 2 roșii mari 250 g linte la conservă Sare Piper   Mod de preparare: Mai întâi se prepară sosul...

Risotto cu creveți și șofran Ingrediente: 5-6 creveți argentinieni DeFish 250g orez pentru risotto 1 ceapă medie tocată mărunt 2 căței usturoi Câteva fire de șofran 50g unt 50g parmezan ras 150 ml vin alb Sare Piper   Mod de preparare: Se decojesc și se toacă mărunt ceapa și usturoiul iar, între timp, într-o tigaie mare se încinge uleiul...

Paste cu somon și broccoli Ingrediente: 200g somon DeFish 150g broccoli 250g paste 50g unt 2 căței de usturoi Ulei de floarea soarelui Sare Piper   Mod de preparare: Se încinge într-o tigaie adâncă uleiul de flaorea soarelui. Între timp se curăță și se pisează usturoiul, apoi acesta se călește în tigaie alături de somon. Se adaugă broccoli...

File de cod cu sos scordolea și nuci Ingrediente: File de cod DeFish 150 g nuci măcinate 4-5 căței usturoi 350g ulei Miezul de la 2 felii de pâine 1 lingură de oțet Sare Piper   Mod de preparare: Se condimentează codul cu sare și piper și se aranjează pe o tavă tapetată cu folie. Se lasă la...

Creveți pane cu sos grecesc Ingrediente: 5-6 creveți argentinieni DeFish 3-4 ouă 200g iaurt grecesc 1 castravete 2 căței de usturoi 30g mărar 20ml ulei măsline Olitalia Făină Pesmet Ulei de floarea soarelui Sare Piper   Mod de preparare: Se decortichează creveții, apoi se condimentează cu sare și piper, după care se învelesc pe rând în făină, ou și pesmet, în...