Ingrediente:
400 g cozi de creveți argentinieni
ulei de măsline
125 g maioneză
40 g de castraveți cornichon murați
2 lingurițe de capere tocate
2 lingurițe de pătrunjel tocat
2 lingurițe de ceapă verde tocată
2 lingurițe de cepșoară tocată
1 linguriță zeamă de lămâie
mărar
sare și piper, după gust
Mod de preparare:
Se toacă mărunt castraveții, caperele, ceapa și verdeața.
Se amestecă maioneza cu ingredientele tocate, se asezonează cu sare și piper și se acrește cu zeamă de lămâie, dacă este necesar.
Se pune sosul în pahare mici.
Se încinge puțin ulei într-o tigaie și se gătesc creveții 2-3 minute, până devin roz. Se asezonează cu sare, piper și zeamă de lămâie.
Se pune câte o coadă de crevete în fiecare pahar. Se decorează cu frunze de pătrunjel proaspăt.
Poftă bună!
martie 06, 2020