Pizza cu somon

Reteta

Ingrediente:
600 g făină albă
300 ml apă rece
50 ml apă călduță
5 g drojdie uscată
1 lingură de ulei de măsline
sare, după gust
100 g mozzarela
100 g somon norvegian DeFish
1 linguriță capere
50 g măsline verzi fără sâmburi

Mod de preparare:
Se pune făina într-un bol, iar peste ea se toarnă apa rece și apa caldă în care a fost dizolvată drojdia. Se adaugă o lingură de ulei, un praf de sare și se frământă un sfert de oră. Se lasă aluatul la dospit două ore.
Se taie mozzarela felii.
Se taie somonul în bucăți mici.
Se întinde blatul de pizza în tavă, se pun felii de mozarela, somonul, măslinele și se presară capere.
Se pune tava în cuptorul încins la 250 C timp de 15-20 de minute.
Poftă bună!

Data
Categorie
PESTE