SOMON LA CUPTOR CU SALSA SI AVOCADO

Reteta

Ingrediente:
3 fileuri de somon norvegian DeFish
1 lămâie
1 avocado copt
1 mango copt
2-3 roșii medii
1 ceapă roșie mică
1 legătură de mărar
2-3 linguri de ulei
1 linguriță cimbru
sare și piper, după gust
Mod de preparare:

Se preîncălzește cuptorul la 180 C.
Se ung fileurile de pește cu ulei de măsline și se condimentează cu sare, piper, cimbru și
mărar.
Se tapetează o tavă cu hârtie de copt și se pun bucățile de somon și se gătesc aproximativ
15 minute.
Se curăță avocado și mango, se taie cubulețe și se pun într-un bol.
Se curăță ceapa și se toacă mărunt, apoi se adaugă peste avocado.
Se taie roșiile cuburi și se adaugă în bol. Se amestecă bine, se asezonează cu puțină zeamă
de lămâie și se servește alături de somon.
Poftă bună!

Data
Categorie
PESTE